Skip to content Skip to footer

Biletleme Hizmetleri

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle seyahatlerinizi en iyi şekilde planlamanızı sağlamak için çalışıyoruz. Seyahat politikalarınızı dikkate alarak size özel alternatif seçenekler sunuyor ve taleplerinizi en kısa sürede yanıtlıyoruz.

Özelleştirilmiş Seyahat Planlama

Seyahatlerinizi planlamak için gereken tüm detayları önceden organize ediyoruz. Özel taleplerinizi kurumsal yolcu profilinize işliyor,  uçuş öncesinde bu taleplerinizi hazır hale getiriyoruz. Bu sayede, zaman ve enerji tasarrufu sağlayarak, işlerinizin daha iyi gitmesini sağlıyoruz.

Kurumunuzun ihtiyaçlarına özel raporlar oluşturarak daha verimli ve bütçeleri planlayabileceğiniz bir seyahat deneyimi sağlıyoruz. Sabit raporlarımızın yanı sıra, sizin için özel olarak hazırladığımız raporlarla, kurumsal seyahatlerinizden maksimum verimlilik sağlamanızı hedefliyoruz.

EYKAS olarak, müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, size her zaman profesyonel bir destek sunuyoruz. Telefon ve e-posta yoluyla 7/24 müşteri destek hattımızla herhangi bir sorunla karşılaştığınızda, size en iyi şekilde yardımcı oluyoruz.

İstanbul – Dap Yapı Merkez Mah. Firuze Sk.

S Ofis No:5 Kapı: 75 Kağıthane

info@eykas.com
0 (212) 283 95 27