Skip to content Skip to footer

Konaklama Hizmetleri

Seyahatlerinizin en önemli unsurlarından biri olan konaklama ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için yurt içi ve yurt dışındaki sözleşmeli otellerimiz ve tedarikçilerimizle, bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve konumunuza uygun alternatifleri hızlı bir şekilde sunuyoruz.

Kurumsal konaklama hizmetlerimizle, seyahatlerinizde rahatlık, verimlilik ve kaliteyi bir araya getiriyoruz. İş seyahatlerinizin konaklama sürecini en kolay hale getirmek için, her adımda size özel ve kişiselleştirilmiş hizmet sunuyoruz. Yüksek standartlarımızı korumak için otellerimizi ve tedarikçilerimizi sürekli olarak takip ediyoruz.

Ayrıca, ülke ve şehir bazlı detaylı konaklama raporları hazırlayarak, konaklama tercihlerinizin raporlama süreçlerinizi de destekliyoruz. Seyahat politikalarınız doğrultusunda, size en yakın konfor odaklı alternatifleri sunuyoruz.

Sözleşmeli otellerimiz ve tedarikçilerimiz, yüksek standartlarımıza uygun şekilde seçilmiştir. Böylece, tüm seyahatlerinizde güvenli ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz. Ayrıca, konaklama tercihleriniz doğrultusunda, özel anlaşmalarımız sayesinde size özel fiyatlandırma seçenekleri de sunuyoruz.

İstanbul – Dap Yapı Merkez Mah. Firuze Sk.

S Ofis No:5 Kapı: 75 Kağıthane

info@eykas.com
0 (212) 283 95 27